Νέα γενιά επιδορπίων Sweet & Balance: τα δεδομένα αλλάζουν!

Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι τα γλυκά και τα επιδόρπια σάς επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες και λιπαρά, και δεν μπορούν να είναι μέρος της δίαιτάς σας, η νέα σειρά επιδορπίων Sweet & Balance χωρίς ζάχαρη, με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα!

Τα Sweet & Balance δίνουν στο επιδόρπιο τη θέση που του αξίζει στη υγιεινή διατροφή. Όλα τα επιδόρπια της σειράς συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά ενός ισορροπημένου διαιτολογίου, όπως: καθόλου ζάχαρη, φυτικές ίνες, λίγες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά και φυσικά με τη μοναδική γεύση που εγγυάται το όνομα ΓΙΩΤΗΣ. Είναι ιδανικά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, κάνουν δίαιτα για να διατηρήσουν ή να χάσουν βάρος, ακόμη και για τα άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή για τον έλεγχο του σακχάρου τους, της χοληστερίνης κλπ.

Όλα τα επιδόρπια Sweet & Balance, ως τρόφιμα με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, απελευθερώνουν αργά και σταθερά γλυκόζη και συνεπώς ενέργεια στο σώμα, με αποτέλεσμα να δίνουν ένα παρατεταμένο αίσθημα κορεσμού και να μειώνουν το αίσθημα της πείνας. Έτσι αποφεύγονται τα τσιμπολογήματα, τα οποία συνήθως ευθύνονται για την αύξηση του βάρους.

Ελληνικές κλινικές μελέτες έδειξαν ότι άτομα που κατανάλωναν Sweet & Balance έως και 4 φορές / εβδομάδα για 3 μήνες, στο πλαίσιο ενός υγιεινού και ισορροπημένου διαιτολογίου, έχασαν κατά μέσο όρο 3-4 κιλά, εμφάνισαν μείωση του Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) και της περιφέρειας της μέσης, ενώ δήλωσαν ότι δεν ένιωσαν έντονη στέρηση και είχαν διάθεση να ακολουθήσουν το διαιτολόγιό τους με μεγαλύτερη συνέπεια και χωρίς μεγάλες αποκλίσεις.

Έτσι, δεν χρειάζεται να θυσιάζουμε αυτά που μας αρέσουν, αρκεί να επιλέγουμε τα προϊόντα με συστατικά που τους εξασφαλίζουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη. Μπορούμε να απολαύσουμε ακόμη και επιδόρπια, αρκεί να πληρούν τα εξής χαρακτηριστικά: χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, βελτιωμένο προφίλ θερμιδικού φορτίου και λιπαρών π.χ. ένα κομμάτι μιλφέιγ Sweet & Balance ή τσηζ κέικ με Kρέμα Ζαχαροπλαστικής βανίλια Sweet & Balance.

Μάθετε περισσότερα για τις κλινικές μελέτες.

Μάθετε περισσότερα για το Γλυκαιμικό Δείκτη (ΓΔ) και το Γλυκαιμικό Φορτίο (ΓΦ).