Γλυκές απολαύσεις χωρίς ζάχαρη και… χωρίς ενοχές!

Η άνοιξη φτάνει, η διάθεση αλλάζει και όπως κάθε χρόνο, αρχίζει σιγά σιγά να μας απασχολεί όλο και περισσότερο η φετινή «εμφάνιση με το μαγιό»! Η προσπάθεια θέλει προγραμματισμό, λίγη πειθαρχία αλλά όχι υπερβολικές στερήσεις και θυσίες, που τελικά όπως έχει αποδειχθεί, φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Και ευτυχώς χάρη στη ΓΙΩΤΗΣ έχουμε τη λύση για να μη στερηθούμε λαχταριστά επιδόρπια και να έχουμε γλυκές επιλογές!

Τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, χωρίς ζάχαρη, με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά και φυσικά υπέροχη γεύση αποτελούν το σύμμαχο όχι μόνο όσων προσέχουν το βάρος τους και θέλουν μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς έξτρα θερμίδες αλλά και των ατόμων που στερούνται λόγω προβλημάτων υγείας.

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες για να συνθέσουμε τις δικές μας γευστικές δημιουργίες χωρίς ζάχαρη και με περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά..

Με το Φρουί Ζελέ Sweet & Balance και φρέσκα φρούτα εποχής μπορούμε να δημιουργήσουμε λαχταριστά επιδόρπια

Το Κέικ Sweet & Balance μας εμπνέει για υπέροχα παιχνιδιάρικα cupcakes. Χρησιμοποιώντας και τη Σοκολάτα ή το Σιρόπι Σοκολάτας Sweet & Balance μπορούμε να διακοσμήσουμε τα cupcakes μας, που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση!

Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια και η Μους Σοκολάτας Sweet & Balance αποτελούν υπέροχες εναλλακτικές επιλογές για όλες τις συνταγές που χρειαζόμαστε κρέμες, στις τάρτες, τις τούρτες και σε όλα τα άλλα γλυκίσματα ψυγείου!

Κάντε κλικ εδώ και βρείτε συνταγές και προτάσεις για να απολαμβάνεται ισορροπημένα και λαχταριστά επιδόρπια, χωρίς τύψεις και ενοχές!