Τάρτα με φράουλες

Διαθρεπτικά Στοιχεία Ανά Μερίδα 95γρ.
Ενέργεια 153 kcal
Πρωτεΐνες   3,5 g
Υδατάνθρακες 17,8g
     Εκ των οποίων          Σάκχαρα     1,4g
Λιπαρά   7,5g
     Εκ των οποίων            Κορεσμένα      3,5g
Εδώδιμες ίνες    1,9g
Αλάτι    0,07g

Μερίδες ανά γλύκισμα: 14                Βάρος μερίδας: 95 ΓΡ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 1/3 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

ΥΛΙΚΑ
• 1 κουτί Sweet & Balance ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΩΤΗΣ • ½ κουτί Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ  • 250γραμ (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ • 1 αυγό • 2 γραμ. (1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ • 125γρ ( 5 κουτ. σούπας) Μαργαρίνη • 300γρ. Φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

• Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ 125γρ μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), 2 γρ. Μπέικιν Πάουντερ, το Αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα • Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου να παγώσει. • Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη • Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24cm και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα • Ψήνετε τη τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους
180 οC στις αντιστάσεις για 35 λεπτά • Διαλύετε το ½ φάκελο Sweet & Balance ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό , το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς • Παρασκευάζετε την Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού • Κόβετε τις Φράουλες σε φέτες • Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες Φράουλες • Απλώνουμε το Ζελέ πάνω στις Φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.

^Απόκρυψη