Project Description

Μπισκότα πορτοκαλιού

Μερίδες ανά γλύκισμα: 20 Μπισκότα                Βάρος μερίδας: 54 γρ.

1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ 2 ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ

ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance
1 πλάκα Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance
200 γρ. (10 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance
125 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
1 αυγό
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
50γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκο χυμό πορτοκάλι
50 γρ. καρύδα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε στο μίξερ το Μίγμα Β με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και μόλις αφρατέψει, προσθέτετε το αυγό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Στην συνέχεια προσθέτετε τον χυμό πορτοκαλιού, την καρύδα, το Μίγμα Α και ανακατεύετε για 1 λεπτό ακόμα. Με τη βοήθεια ενός κορνέ φτιάχνετε περίπου 40 μπισκότα και τα ψήνετε στους 150° αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα. Μόλις κρυώσουν απλώνετε σε ένα μπισκότο λίγη Μαρμελάδα και πάνω βάζετε ένα δεύτερο μπισκότο, επαναλαμβάνετε χρησιμοποιώντας όλα τα μπισκότα και τα βάζετε στο ψυγείο. Λιώνετε τη Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance σε μπεν μαρί και βουτάτε το κάθε μπισκότο από τη μια πλευρά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικαλύψετε τα μπισκότα μόνο με τη λιωμένη σοκολάτα. Απόλαυσε Μπισκότα πορτοκαλιού  χωρίς ζάχαρη.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχετικές συνταγές