Project Description

Τιραμισού

Μερίδες ανά γλύκισμα: 10               Βάρος μερίδας: 83 γρ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ:  2/3  ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ  ΑΜΥΛΟΥ, ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, 2 ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ

ΥΛΙΚΑ
1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
100γρ. σαβαγιάρ
125γρ. τυρί κρέμα Μασκαρπόνε
1 κοφτή κουτ. σούπας στιγμιαίο καφέ
1 κουτ. γλυκού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Άπαχο Γάλα 0% λιπαρά
3 κουτ. σούπας Κονιακ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύετε το στιγμιαίο καφέ στο χλιαρό γάλα και προσθέτετε 1 κουτ. σούπας κονιάκ. Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο μίγμα και τα στρώνετε σε ένα μικρό μακρόστενο pyrex ή μπολ. Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance (βλ. συσκευασία), προσθέτοντας στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα 2 κουτ. σούπας κονιάκ. Στην έτοιμη κρέμα προσθέτετε το μασκαρπόνε και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε την κρέμα στα σαβαγιάρ και πασπαλίζετε με Κακάο.

Το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ