Project Description

Τσηζκέικ σοκολάτα

Μερίδες ανά γλύκισμα: 14               Βάρος μερίδας: 80 γρ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Μίγμα για Τσηζκέικ με γεύση Φράουλα Sweet & Balance 
550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 0% ή 1,5% λιπαρά
50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη
150 γρ. Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγετε τη φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Φτιάχνετε τη βάση με το μπισκότο και απλώνετε τη μισή ποσότητα του φακέλου Σιρόπι με φρούτα – φράουλα.  Χτυπάτε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ σύμφωνα με τις οδηγίες και τη χωρίζετε στη μέση. Στη μισή ποσότητα προσθέτετε 50 γραμμάρια λιωμένη Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance και ανακατεύετε.  Στην άλλη μισή προσθέτετε το υπόλοιπο του φακέλου Σιρόπι με φρούτα – φράουλα και ανακατεύετε. Βάζετε την κρέμα με τη σοκολάτα στο κέντρο της φόρμας και απλώνετε στη συνέχεια σε όλη την επιφάνεια την κρέμα φράουλα.  Για να φτιάξετε το γλάσο, ζεσταίνετε 50 ml γάλα (5-6 κουτ. σούπας), προσθέτετε τη σοκολάτα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Αφήνετε το γλάσο να κρυώσει, το απλώνετε στην επιφάνεια του γλυκίσματος και το βάζετε στο ψυγείο. Μια ακόμη αγαπημένη συνταγή χωρίς ζάχαρη χάρη στα προϊόντα Sweet & Balance!

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχετικές συνταγές