Project Description
Μερίδες ανά γλύκισμα: 20 Βάρος μερίδας: 23 γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 3/4 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ KAI 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
Για τα Μπισκότα
190 γρ. (8 κουτ. σούπας) μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου
8 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance
Λίγο αλάτι
Λίγο βανίλια
1 ασπράδι αυγού
225 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Για τη Γέμιση
100γρ. (5 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ προσθέτετε τη μαργαρίνη, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance το αλάτι και τη βανίλια και τα χτυπάτε με ένα σύρμα. Στη συνέχεια, προσθέτετε διαδοχικά το ασπράδι και το αλεύρι ανακατεύοντας το μίγμα με μία μαρίζ. Στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός κορνέ σχηματίζετε πάνω σε ένα ταψί, το οποίο έχει καλύψει με λαδόκολλα, 40 μικρά στρογγυλά μπισκότα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC μεαέρα για περίπου 15 λεπτά. Όταν κρυώσουν απλώνετε στα μισά μπισκότα ½ κουταλάκι γλυκού Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance και τα καλύπτετε με τα υπόλοιπα μισά.