Project Description

Cupcakes

Μερίδες ανά γλύκισμα: 9   Βάρος μερίδας: 86 γρ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 2 1/2 IΣΟΔΥΝΑΜΑ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ 1/2 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

ΥΛΙΚΑ
70 γρ. (10 κουτ. σούπας) τριμμένα μπισκότα χωρίς ζάχαρη
5 φύλλα κρούστας
5 γρ. (1/4 φλιτζ.τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance
50 γρ. (6 κουτ. σούπας) κάσιους τριμμένα
50 γρ. Bitter Σοκολάτα Sweet & Balance κομμένη σε μικρά κομμάτια
10 γρ. (3/4 κουτ.σούπας) ξύσμα πορτοκάλι
300 γρ. πράσινα μήλα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα (περίπου 2-3 μήλα)
200 γρ. κάστανα βρασμένα
70 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο με χαμηλά λιπαρά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάζετε τα ψιλοκομμένα μήλα, τα κάστανα και το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance. Προσθέτετε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και τα αφήνετε μέχρι να καραμελώσουν. Προσθέτετε τη Bitter Σοκολάτα Sweet & Balance στο τηγάνι, μαζί με τα μπαχαρικά και τα κάσιους και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο, αλείφοντάς τα ενδιάμεσα με το υπόλοιπο βούτυρο και πασπαλίζοντας με το τριμμένο μπισκότο. Στο τελευταίο φύλλο, απλώνετε το μίγμα με τα μήλα και τα κάστανα και τυλίγετε προσεχτικά σε ρολό. Τοποθετείτε το ρολό σε βουτυρωμένο σκεύος και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 30 λεπτά.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ