Project Description
Μερίδες ανά γλύκισμα: 7 Βάρος μερίδας: 117 γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ 1/3 ΦΡΟΥΤΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Μίγμα για Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance
35 γρ. σμέουρα
25 γρ. μούρα
50 γρ. φραγκοστάφυλα
600 ml (3 φλιτ. τσαγιού) γάλα ημιαποβουτυρωμένο 1,5% λιπαρά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παρασκευάζετε την Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας χρησιμοποιώντας γάλα. Μοιράζετε την Κρέμα Καραμελέ σε ατομικά φορμάκια σύμφωνα με τις οδηγίες και σερβίρετε γαρνίροντας με τα φρούτα.