Project Description
Μερίδες: 25 Μπισκότα Βάρος μερίδας: 15 γρ. ανα μπισκότο
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη soft
15 γρ. ( 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance
2 κουτ. της σούπας νερό
1 αυγό
140 γρ. ( 1 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι Πολυτελείας ΑΝΘΟΣ
2 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) σόδα
5 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) αλάτι
50 γρ. Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance ή Σοκολάτα Γάλακτος Sweet & Balance κομμένη σε πολύ μικρά κομμάτια
60 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ψιλοκομμένα καρύδια
Λίγη βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190° αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μαργαρίνη και το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το αυγό χτυπημένο και τη βανίλια διαλυμένη στο νερό και ανακατεύετε . Στη συνέχεια ρίχνετε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και ζυμώνετε μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύετε ξανά. Παίρνετε κουταλιές από το μίγμα και τις τοποθετείτε σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα . Ψήνετε για 10-12 λεπτά στους 150-180° αέρα. Εντυπωσίασε τους αγαπημένους σου με μια ακόμη συνταγή χωρίς ζάχαρη χάρη στα προϊόντα Sweet & Balance!