Project Description
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά light ΓΙΩΤΗΣ
200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
250 γρ. μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
1 κονσέρβα bύσσινο (425 γρ.)
10 γρ. (2 κουτ γλυκού) Κορν φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) μαργαρίνη
Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι. Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance (βλ. συσκευασία). Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο. Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα. Βράζετε για 2-3 λεπτά. Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο. Εντυπωσίασε τους αγαπημένους σου με μια ακόμη συνταγή χωρίς ζάχαρη χάρη στα προϊόντα Sweet & Balance!
Το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.