Project Description
Μερίδες ανά γλύκισμα: 20 Βάρος μερίδας: 17 γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
2 Σοκολάτες Bitter Sweet & Balance
50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
25 γρ. (1 κουτ. σούπας) φυτική μαργαρίνη
2 κουτ. σούπας κονιακ
50 γρ.(4-5 κουτ σούπας) αμύγδαλο κροκάν
Λίγο κανέλα και γαρύφαλλο σε σκόνη (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνετε τη μια Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance σε μπεν – μαρί. Προσθέτετε την τριμμένη φρυγανιά, τη μαργαρίνη, το κονιάκ και το γαρύφαλλο με την κανέλα και ανακατεύετε μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά. Βάζετε το μίγμα για λίγο στο ψυγείο και στη συνέχεια πλάθετε 20 σοκολατάκια στο σχήμα που επιθυμείτε. Λιώνετε τη δεύτερη Σοκολάτα Sweet & Balance σε μπεν- μαρί και καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη σοκολάτα. Πασπαλίζετε με το αμύγδαλο και βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν. Μια ακόμη αγαπημένη συνταγή χωρίς ζάχαρη χάρη στα προϊόντα Sweet & Balance!