Project Description
Μερίδες ανά γλύκισμα: 14 Βάρος μερίδας: 95 γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 1/3 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
½ κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα Sweet & Balance
250 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
1 αυγό
2 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
125 γρ. ( 5 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
300γρ. φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ 125 γραμμάρια μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), 2 γραμμάρια Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το Αλεύρι για όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα. Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για ½ ώρα περίπου να παγώσει. Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη. Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκατοστά και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνετε τη τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 οC στις αντιστάσεις για 35 λεπτά. Διαλύετε το ½ φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα Sweet & Balance σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό , το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς. Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Κόβετε τις φράουλες σε φέτες. Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες φράουλες. Απλώνουμε το Ζελέ πάνω στις φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Απόλαυσε Τάρτα με φράουλα χωρίς ζάχαρη.
Το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.