Project Description
Μερίδες ανά γλύκισμα: 16 Βάρος μερίδας: 105 ΓΡ
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
• 1 φάκελος Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ • 1 κουτί ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΕ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΝΑΝΑ LIGHT ΓΙΩΤΗΣ • 200 γρ. φρέσκο Τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών • 250 γρ. Mπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη • 1 κονσέρβα Βύσσινο (425 γρ.) • 10 γρ. (2 κουτ γλυκού) Κορν φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ • 100 γρ. (3/4 φλιτζ τσαγιού) Μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι • Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει) • Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ (βλ. συσκευασία) • Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία • Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο • Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα. • Βράζετε για 2-3 λεπτά • Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο.