Project Description
Μερίδες ανά γλύκισμα: 10 μερίδες Βάρος μερίδας: 95 γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: ¼ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΠΑΧΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι Sweet & Balance
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φρέσκος χυμός πορτοκάλι
200 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
3 γρ. (3 κοφτές κουτ. σούπας) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Βalance
140 γρ. Σοκολάτα Bitter Sweet & Βalance
10 φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι Sweet & Balance σε 300 ml (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζεστό νερό και προσθέτετε το χυμό πορτοκάλι. Αφού κρυώσει, προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Μοιράζετε τη μισή ποσότητα του μίγματος σε 10 μπολάκια ή ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν. Την υπόλοιπη ποσότητα την αφήνετε για λίγο εκτός ψυγείου. Σε μπεν μαρί λιώνετε τη Σοκολάτα Bitter Sweet & Βalance, προσθέτετε το γάλα αφού το έχετε ζεστάνει ελαφρώς, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Βalance και ανακατεύετε. Αφήνετε την κρέμα σοκολάτας να κρυώσει. Σε κάθε ποτήρι βάζετε μισή φράουλα και μοιράζετε την κρέμα σοκολάτας. Βάζετε τα μπολάκια ή τα ποτήρια στο ψυγείο για λίγο και στο τέλος προσθέτετε το υπόλοιπο ζελέ και μισή φράουλα. Βάζετε ξανά στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ. Μια ακόμη αγαπημένη συνταγή χωρίς ζάχαρη χάρη στα προϊόντα Sweet & Balance!