Project Description
Μερίδες ανά γλύκισμα: 13 Βάρος μερίδας: 115 γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΦΡΟΥΤΟΥ, 2/3 IΣΟΔΥΝΑΜΑ ΑΜΥΛΟΥ KAI 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ
ΥΛΙΚΑ
Για τη Βάση
240 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
120 γρ. (5 κουτ. σούπας) μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου
1 αυγό
6 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance
Λίγη βανίλια
2 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
Για τη Γέμιση
1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα ημιαποβουτυρομένο 1,5% λιπαρά
Για το Γαρνίρισμα
140 γρ. φράουλες 6-7 φράουλες κομμένες σε φέτες)
380 γρ. φρέσκο Ανανά .(6 φέτες )
170 γρ. Ακτινίδια καθαρισμένα (2 μεγάλα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε στο μίξερ με το φτερό τη μαργαρίνη με το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance και το αυγό. Προσθέτετε το αλεύρι, το οποίο έχετε ανακατέψει με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάτε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την τυλίγετε σε μια μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου. Στη συνέχεια, την ανοίγετε σε στρογγυλό φύλλο, την τοποθετείτε σε στρογγυλή ταρτιέρα διαμέτρου 28 cm και τρυπάτε όλη την επιφάνειά της με ένα πιρούνι. Ψήνετε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C στον αέρα για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει και την αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας γάλα και την απλώνετε πάνω στην τάρτα.
Γαρνίρετε την τάρτα με τα φρέσκα φρούτα και τη βάζετε στο ψυγείο.
Το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.